Vacature Medewerker Communicatie & Secretariaat (38 uur)

 

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Colubris Cleantech. Een organisatie van vijf specialistische merken met meer dan 35 jaar ervaring in milieutechnieken. Wij bieden een compleet assortiment producten en processen aan voor het zuiveren van industrieel afvalwater, scheidingstechnieken voor vaste afvalstromen en diverse bioresource oplossingen. Technieken die bijdragen aan een duurzame wereld. Wij werken aan een circulaire economie. Onze oproep aan de wereld luidt dan ook: ’Let’s close the loop together’.


Over de functie
Ben je een duizendpoot en regelaar? Wil jij je ervaring op het gebied van communicatie en PR verder ontwikkelen? Dan hebben wij in ons team een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler die multifunctioneel kan worden ingezet voor zowel het secretariaat als de afdeling marketing & communicatie. Het voordeel van de omvang van onze organisatie is dus dat je een brede scope hebt. We rekenen er op dat je leergierig bent, stevig in je schoenen staat en het brede takenpakket flexibel op wil oppakken.
 

Jouw taken
In opdracht van de Marketing manager en Communicatie/PR manager voer je o.a. de volgende taken uit: Het organiseren van (buitenlandse) beurzen en ondersteuning tijdens beurzen, commerciële teksten maken, opmaak van personeelsblad en diverse huisstijldragers, het mede-verzorgen van nieuwsbrieven/mailingen, het opstellen van Social Media items en beheer, het bijhouden van de website, mede-bewaken van de huisstijl en corporate communicatie en het bijhouden van onze narrowcasting. Daarnaast draai je mee binnen het secretariaat en ondersteun je alle afdelingen, door middel van het ontvangen van bezoekers, agenda- en emailbeheer, het verzorgen van diverse correspondentie, archiveren, regelen van uitgaande zendingen, telefoonbehandeling, het boeken van reizen, visum aanvragen en overige facilitaire zaken.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO plus of HBO opleiding als secretaresse/managementassistente of in communicatie/marketing of aanverwante richting.
 • Je hebt 3-5 jaar ervaring met een deel van bovengenoemde taken en je wilt hier verder in groeien.
 • Je kunt goed samenwerken in een team, helpt de ander graag.
 • Je bent stressbestendig en kan omgaan met deadlines.
 • Je schakelt makkelijk binnen de diversiteit van taken en gesprekspartners.
 • Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren qua gesprekspartners en materie.
 • Je beschikt over een representatief voorkomen met flair, je weet mensen te enthousiasmeren en houdt ervan om bijeenkomsten en evenementen te organiseren, met oog voor details.
 • Je beschikt over schrijftalent voor zowel zakelijke correspondentie, commerciële uitingen als informele/interne berichtgeving.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is dan ook gewenst. Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré.
 • Ervaring met Adobe opmaakprogramma’s is een pré.
 • Het betreft een functie voor 38 uur per week. In verband met telefoonwerkzaamheden zijn je vaste werktijden van 08.00 – 17.00 uur.  

Wat bieden wij? 
Een afwisselende en uitdagende functie met toekomstperspectief binnen een gerenommeerd bedrijf op haar vakgebied. Beloning naar ervaring en opleiding. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.

Meer informatie of direct solliciteren? Doe dat dan voor 10 juli a.s.!
Stuur dan je CV en motivatie naar personeelszaken@colubriscleantech.com. Voor meer informatie neem contact op met Reggy Geurink-van den Hurk, Communicatie & PR Manager, tel. 0543-551370.

Back to previous page
Menu
This website uses cookies